marți, 18 februarie 2014

Filmare si fotografie de nunti


Filmarea video de nunti este o productie video care documentează o nunta pe video, un film de nunta
Filmare video de nunti poate lega radacinile sale de apariția camerei video moderne. 
Când filmul a fost singura modalitate de a capta imagini în mișcare , câteva persoane întreprinzătoare va lua aparatul de fotografiat 8mm și au filmat nuntile prietenilor și familia . 
Aceste camere de film a avut o limitare majoră  cu 4 minute de încărcare. Costul ridicat de prelucrare și faptul că majoritatea dintre ei nu puteau înregistra sunetul la film, au  limitat și mai mult industria . 
Dar au existat câteva persoane care au transformat filmatul nuntilor intr-o afacere. 1980 a avut loc introducerea primelor camere video de consum de la Sony. Odată cu introducerea acestor prime camere video , filmarea video de nunta a evoluat, fiind accesibila doar pentru cei bogați, datorita costului ridicat. Primele zile de filmare de nunta profesionale erau primitive , cu echipamente de reproducere , în general, de slabă calitate a imaginii. La inceput imaginile au fost neclare, culorile erau sărace și cu un singur canal audio , de slabă calitate . 
Camerele de luat vederi au fost voluminoase , cu o unitate separată pentru conectarea la aparatul video prin intermediul unui cablu , care limita sever mișcarea cameramanului. În post-producție multe videoclipuri de nunta nu au fost editate . La sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990, situația industriei de filmare video a început să se dezvolte. Producătorii a creat o piață între camerele video de consum și camerele video profesionale. Spre mijlocul anilor 1990 , producătorii introdus evolutia viitoare de camere cu aparate foto digitale, care au eliminat ultimele barierelor tehnologice. Camerele de luat vederi au devenit mici, mobile, cu care se putea lucra si  în condiții de slabă iluminare.

Creativitatea post-produc
ție a avut un salt major înainte , cu introducerea de instrumente avansate , cum ar fi video Toaster Newtek la începutul anilor 1990 . Acest lucru a dus la introducerea de alte sisteme relativ ieftine de editare non- linear ( NLE ), care ofereau editorului mai multe opțiuni creative . La sfârșitul anilor 1990 s-au inlocuit casetele video cu DVD-uri inscriptibile . Nunti si evenimente de acum au fost înregistrate digital, editate digital și livrate în format digital , îmbunătățind considerabil calitatea imaginii .
Exemple de filmari si fotografii la nunti puteti vedea in urmatoarele linkuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu